Läppärilaukku


TiQ Bags Läppärilaukku on suunniteltu ahkeraan käyttöön. Laukkuun mahtuu mukaan niin kone, kuin muitakin tarvikkeita. Laukut sisältävät yhden ison ja yhden pienen siirrettävän välikappaleen. Laukut valmistetaan mittojen mukaan, joten saatavilla on laukkuja sekä pienille koneille, että isommillekin.

laukkua on saatavilla eri malleissa ja väreissä. Väritys on mahdollista muuttaa lankojen, vetoketjun vetimien ja brodeerauksen värien avulla. Saataville esimerkiksi musta, sininen ja keltainen väritys. Laukun olkahihna on säädettävissä kantajalle sopivaksi ja sisäosan välikappaleet irroitettavissa ja siirrettävissä tarvikkeiden koon mukaan.

Perusmalli on käytännöllinen kahdella vetoketjulla varustettu malli. laukkua on saatavilla, joko yksilöllisesti brodeerattuna tai ilman brodeerausta.

Hinnat alkaen:
Brodeerauksella 79,00 €
ilman brodeerausta 69,00 €

Läpällisenä mallina, jolloin laukku sisältää läpän joka tulee tarralla kiinni ns.takapuolelle ja siitä yli eteen alas. Laukkua on tällöin mahdollista käyttää joko läpän kanssa tai ilman. Brodeeraus tulee läppään ja halutessasi myös laukun etuseinämään, jolloin logo näkyy myös kun laukkua käytetään ilman läppää.

Hinnat alkaen:
Brodeerauksella 89,00 €  
Ilman brodeerausta 79,00 €